Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/unidex.dk/public_html/includes/contact.php on line 1

Kontakt

decorative

Hvorfor Unidex?

Vores netværk, vil forstærke jeres fremtidige.

Vi ved at netværk er vigtigt

Unidex forbinder studerende og virksomheder med hinanden. Vi ved at netværk og forbindelser spiller en stor rolle, i det danske erhvervsliv. Derfor sørger Unidex, for at bearbejde dataene fra LinkedIn, så det bliver nemt, at få et overblik over den nye kandidats netværk og forbindelser, til universitetet. Det vil sikre en langsitet løsning for din virksomhed, som vil være forsynet med studerende, de næste mange år.

Unidex er skabt af studerende for studerende.

Unidex er skabt af studerende fra det Teknologiske fakultet på Syddansk Universitet. Gennem deres netværk, fandt de fejl og mangler i det eksisterende rekrutteringssystem. Løsningen blev Unidex. Gennem netværk og forbindelser på de danske universiteter, vil Unidex, servere de bedste dimittender og studerende, til jeres virksomhed.

Arbejd på langsigtede løsninger

I Unidex ved vi at de største danske virksomheder, ansætter i igennem egne rækker. Derfor vil vores system, kunne informere jer om kandidaternes netværk. Det vil sikre jer, at fremtidens kandidater er inden for rækkevidde og gennem Unidex, vil i være i stand til at følge dem og forme dem, uden besvær.

Har i akut behov for en ny medarbejder eller viden?

Specificeret jobsøgning

Find de bedste til jobbet

Unidex kan hjælpe jer, med at finde de bedste kandidater til netop jeres job.

Indtast blot jeres ønskede specifikationer, log ud og få notifikationer, når systemet har fundet de bedste til lige netop jeres job.

De dygtigste deltagere til jeres arrangementer.

Få løst jeres akutte problemer af håndplukket kandidater, på en weekend.

Unidex finder de bedste kandidater til at løse jeres akutte problemer, hvad end det er til case competitions eller fagarrengementer.

Ved at udvælge deltagere med jeres specificerede niveau, vil Unidex medvirke til bedre resultater.

Køb færdige projekter udarbejdet af universitetsstuderende og dimittender.

Få en fordel ved muligheden for, akut indsigt i ny viden produceret af dimittender og studerende på landets universiteter.

Med unikke projekter, fra landets 8 universiteter, kan i på få sekunder finde viden der kan være afgørende for lige netop jeres virksomhed.

Unidex tilbyder jer at licensere disse projeter, læse vurdering fra sensorer, undervisere, samt muligheden for at kontakte den studerende direkte.

Søger i synlighed blandt studerende og dimittender?

Nå ud til studerende fordelt på landets 8 universiteter.

Bliv synlige for pålidelig og kvalificeret arbejdskraft

Unidex har adgang til landets studerende og vil igennem vores database baseret på jeres kriterier, matche jer med kvalitet og gøre opmærksom på jer hos relevante kandidater.

Hurtigt og automatisk matching med de bedste studerende.

Bliv automatisk forbundet med passive kandidater.

Hverken jeres kandidater eller jer, har tid til aktivt at henvende sig til erhvervsafdelinger, jobbanker, osv hver dag for at blive holdt opdateret omkring deres muligheder for job.

Unidex gør det muligt for jer at blive matchet gennem passiv jobsøgning.

Rekruttér med ro i maven

Få et kendskab og differentiere blandt de dygtigste.

Der er et utal af forskellige uddannelser og det kan være svært at vide hvad folk kan, samtidigt er det svært at navigere i en bunke ansøgninger af 12-tals kandidater.

Unidex vil give indsigt i hvilke kandidater der passer bedst til jer, trods kringlede titel.

Undgå snyd på CV og se noget konkret

Det kan være svært at vurdere folk ud fra deres CV og ansøgning, da det baseres på folks idéer om dem selv.

Unidex går bag facaden og vurdere kandidaten på tidligere løste opgaver.

Skriv til os på kontakt@unidex.dk og book et møde